Genietenvan.nl....    THE WORLD OF ....
M E D I S C H E     O N D E R W E R P E N      
 • Het verschil tussen ZELF doen en ALLEEN doen...
 • Het verschil tussen ZELF doen en ALLEEN doen...

  Index Asperge tegen kanker Overmatig Zweten Medisch 2 Diabetische Neuropathie Klazien In Memoriam Zelf Doen en ALLEEN doen Lipoedeem Lotgenotengedicht BN'ers ervaren hoe heftig het is multiple sclerose te hebben

  Het verschil tussen ZELF doen en ALLEEN doen...

  Door Louis Moolenaar

  Louis Moolenaar is de man achter Blijvend op gewicht, een workshop van drie uur die je vanaf EenKiloPerweek kunt downloaden en op je computer of iPod kunt volgen. Deze workshop helpt je om succesvoller af te vallen - en om op gewicht te blijven! Klik hier om meer te lezen over deze unieke workshop.

  Ken je dat gevoel dat je iets heel graag wilt veranderen aan jezelf en dat je er ook wel op een bepaalde manier aan begint, maar dat je het idee hebt dat je met dikke elastieken aan je oude patroon vastzit? Je wordt als het ware zo weer in je oude situatie terug getrokken. Het herkenbaar voor veel mensen die graag iets belangrijks werkelijk willen veranderen bij zichzelf. En voordat je gaat denken dat je dom bezig bent of niet kunt doorzetten, laat me je geruststellen: meer dan 95% van de mensen heeft een zetje nodig, en sommigen een iets groter zetje dan een ander.

  We horen dan wel eens een opmerking als “Ja, maar niemand kan het voor mij doen, ik zal het toch zelf moeten doen”. En ja, dat is waar…. Maar besef wel: Het merendeel bereikt alleen werkelijke resultaten wanneer ze door anderen geholpen (of “gecoacht”) worden.

  Het principe hier achter is heel simpel. Iedereen heeft andere dingen die hij/zij weet of kan. Met jouw basis-skills kun je mogelijk een heel eind komen, maar wil je meer bereiken, dan heb je aanvullende informatie nodig.

  Vergelijk het eens met bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Wil je echt kunnen winnen tegen een goed team, dan zul je vaardigheden aan moeten leren, die er voor zorgen dat je tegenstander verslagen wordt. Je hebt een trainer nodig met kennis van zaken, die andere inzichten en denkpatronen heeft dan jij.

  Zo ook met het bereiken van jouw persoonlijke succes. Als je het helemaal op eigen kracht had kunnen doen, dan was het je waarschijnlijk allang gelukt! Dus laat je ondersteunen door anderen: mensen met andere inzichten, kennis en kunde.

  Dit kan iemand uit je vriendenkring zijn, of uit je familie. Maar het kan ook een professional zijn, bijvoorbeeld een mental coach. Het hoeft niet veel te kosten. Via internet kun je gratis al een heleboel adviezen krijgen!

  Zorg in ieder geval dat het:

  1. Iemand is die verstand van zaken heeft
  2. Iemand is die je vertrouwt
  3. Iemand is die je verrassende invalshoeken kan bezorgen

  Wie zou jou kunnen helpen om werkelijk succes te gaan halen? Neem eens één minuut de tijd om hierover na te denken en neem dan een beslissing over of je het je moeilijk wilt maken en het alleen wilt doen? Of dat je voor een meer succesvolle weg kiest en je laat ondersteunen...

  Want: je moet het wel ZELF doen, maar je hoeft het niet ALLEEN te doen!

  Louis Moolenaar is de man achter Blijvend op gewicht, een workshop van drie uur die je vanaf EenKiloPerweek kunt downloaden en op je computer of iPod kunt volgen. Deze workshop helpt je om succesvoller af te vallen - en om op gewicht te blijven! Klik hier om meer te lezen over deze unieke workshop.  BRON: eenkiloperweek                            © 2003-2014 Genietenvan.nl
                                                                                                                                                                            | | Disclaimer | Support | Reacties |
         >> In Memoriam Klazien uit Zalk


  Index Asperge tegen kanker Overmatig Zweten Medisch 2 Diabetische Neuropathie Klazien In Memoriam Zelf Doen en ALLEEN doen Lipoedeem Lotgenotengedicht BN'ers ervaren hoe heftig het is multiple sclerose te hebben

  © Made, written and designed by ©® D M B D™
  © 2003-2014 by Genietenvan.nl.... Last Update 14 Januari 2014