IN MEMORIAM: Bolle's Suikerwereld van Baby tot Nu... De Kennismaking n het Afscheid


Geboren 23-04-1999 / Overleden 06-03-2019


Een kijkje in de Medische Encyclopedie van Bolle, behorend bij BOLLE'S SUIKERWERELD !
Persoonlijker kan het niet maar herken je iets van jezelf of kan je extra informatie
hulp bieden reageer dan !
Regelmatig zal deze pagina bijgewerkt worden, gelang naar de omstandigheden.
Tevens verwijs ik naar het forum van Diabeteskatten.nl .
Kijk ook naar Bolle's KerstWens voor 2021
 
Oud

bolle11's Avatar
bolle11
Lid
 
Lid sinds: 30-01-2011
Caninsulin
Plaats: Heerhugowaard
Berichten: 33743

'BOLLE vertelt haar hele verhaal..... '
Lees ook (alleen als je lid bent)
De Laatste Reis van ons en jullie Bolleke

Deze pagina is mede mogelijk gemaakt door: Naar Genietenvan.nl
Naar Genietenvan.nl

Naar Zooplus

Dierenvoeding & dierenbenodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier, vogel, vis of paard!

zooplus - de nummer 1 dierenwinkel voor huisdierbenodigdheden
Sinds de oprichting in 1999, is zooplus d online dierenwinkel waar huisdierbezitters voordelig huisdierbenodigdheden kunnen kopen. Wij bieden een uitgebreid aanbod met meer dan 8000 producten, wekelijks wisselende aanbiedingen en een aantrekkelijk bonuspunten programma. zooplus is Europees marktleider in het online aanbieden van huisdierproducten en in meer dan 30 landen actief. Ons toegewijde team streeft ernaar om iedere dag opnieuw topproducten tegen de beste prijzen te leveren.

Wij kunnen dan ook met trots vermelden, dat zooplus.nl de winnaar is van de Shopping Awards Publieksprijzen XL 2018!

> note: Al sinds 2011 bestel ik er al mijn kattenvoeding en Vind de perfecte accessoires voor mijn huisdier
Ik zelf ben dus zeer tevreden en ook met de snelle levering en goede service sinds de laatste paar jaar.


K geplaatst op het Diabeteskatten forum.

"Een greep uit de duizenden reacties op het Diabeteskatten forum.

Geplaatst op 25-07-2018

Vanmiddag heb ik zelf de DA gebeld e.e.a. besproken over het gedrag van Bolle. Ze had wel een blaasontsteking omdat ze het nu niet meer de hele dag door op de grond doet. Vrijdag wil ze nog wel graag de urine testen om te kijken of de rode bloedlichaampjes weg of verminderd zijn.

Na mijn verhaal van observatie wil ze ook een bloedonderzoek doen naar de waarde van Amoniak en sowieso de bloeddruk controleren want die zou wel eens te hoog zijn. We zijn bijna ervan overtuigd OOK na de reacties van jullie dat ze dement is geworden, ze is vaak erg verward, DA denkt ook aan meerdere TIA'S of epileptische aanvallen zo ook vanmiddag weer. Ze loopt echt alsof ze absupt dronken is.

Ze viel plots weer om en sleepte haar achterpootjes mee waarop wij hielpen haar met opstaan. Ze keek ons toen met hele donkere ogen aan en toen zagen we echt dat ze niets meer ziet, zielig en eng om te zien, reageerd ook niet op de beweging van zwaaiende handen of een speeltje voor haar ogen houden. GEEN REACTIE !

De buprecare pijnstiller ziet ze niet zo zittten omdat ze denkt dat haar pijn wel meevalt en ze zal er alleen nog maar suffer van worden (morfine-achtig) en ze heeft al 2 pijnstillers.

WEL wil ze OOK haar OOR controleren omdat Christina ze nog wel laatst heeft schoongemaakt. Denkt mogelijk aan een middenoorontsteking. Dit is uiteindelijk toch niet gedaan !!

Ze vind Bolle wel een hele sterke kat die nog niet wil opgeven ook al is ze vaak haar orientatie kwijt, de meeste europese kortharen worden gemiddeld maar 17 jaar.

Mocht Bolle bijv. een aantal uren achter elkaar vallen en/of slepen met haar pootjes dan is het wel einde oefening.

Meerdere reacties zie kolom hiernaast onderaan !!

Ze krijgt wel een extra pijnstiller: ( Pharmox Hond & Kat PEA 100% Puur ) Kijk ook eens op www.mcvoordieren.nl

A D V E R T O R I A L


Gezonde snack voor katten!

100% natuurlijk Zeer weinig calorien geen toegevoegde stoffen en vooral heel erg lekker!!! meer informatie vind je op onze facebookpagina. www.facebook.com/helpmijnkat

Bolle's Suikerwereld van Baby tot Nu....
De Kennismaking
Ik ben bolle een poes van meer dan 19 jaar oud, ben geboren op 23-04-1999.
Ik woonde toen bij een collega van mijn baasje. Mijn baasje kwam een keer bij haar collega op visite en zagen mij daar lopen.
IK kwam naar haar toe om aandacht te vragen en dat lukte mij aardig.
Mijn baasje pakte mij op en vroeg toen aan die collega wat er aan de hand was met mij omdat ik het zo benauwd had en heel moeilijk kon ademen.
De collega zei toen dat ik verkouden was geworden en verder was er niets aan de hand met mij.
Maar mijn baasje wilde dat niet geloven en vroeg aan haar collega of ze mij mocht mee nemen naar haar huis, daar was ik heel blij mee, ik was toen tussen de 0 en 3 maanden oud.

Toen ik bij mijn baasje thuis kwam was daar nog een mooie kat en die heette snoeber. Ze zette mij op de grond maar dat wilde ik niet.
Ik wilde zo graag op schoot blijven zitten omdat ik niet zo lekker in me vel zat.
Toen pakte mijn baasje mij weer op en mocht ik lekker in haar nek liggen maar kreeg het steeds benauwder. Mijn baasje vertrouwde dat niet en ging toen de dierenarts bellen of we even langs mochten komen en de dierenarts vond het goed dat we kwamen om mij na te laten kijken.

Toen de dierenarts mij had nagekeken zij hij tegen mijn baasje dat ik heel ziek was en dat ik niet bij haar kon blijven omdat ik niesziekte had en dat kon kwaad voor mijn maatje snoeber en de dierenarts kon mij ook niet opvangen omdat hij geen plek voor mij had. En zei tegen mijn baasje 'Ga naar huis en bel de dierenambulance op of ze mij kunnen op halen en naar het dierenasiel kunnen brengen' omdat ze daar wel plek hadden en mij konden behandelen voor niesziekte.

Toen ze thuis kwam ging ze bellen en kwamen ze mij ophalen.
Mijn baasje vond dat niet leuk maar het moest wel anders had ik het niet overleeft. Na drie weken werd mijn baasje gebeld dat ik helemaal beter was en dat ze me mocht ophalen. Mijn baasje kwam gelijk en daar was ik heel blij mee en hoefde ik niet meer terug naar haar collega omdat ik meteen bij haar bleef wonen met haar andere kat snoeber. In 2005 is mijn maatje snoeber helaas overleden ( zie elders het gedicht onder DE REGENBOOG) ik mis hem heel erg maar ben nu gewend om alleen te zijn.

In 2006 moest mijn baasje weer veel met mij naar de dierenarts omdat ik last had van een blaasontsteking die maar niet over wilde gaan.
Na een paar behandelingen met medicijnen en speciaal voer ging het weer goed met mij en was de blaasonteking weer weg.
Inmiddels heb ik in de loop der jaren er vele malen al gehad, ik plastte overal in huis.
Ik moest wel van de dierenarts op dieet want ik was te zwaar en moest afvallen, was gek op lekkernijen behalve kattensnoepjes maar verder mmmmm jammie jammie. Ik was bijna 8 kilo zwaar en dat was niet goed voor mijn gezondheid. Dus mijn baasje zette mij op dieet maar afvallen dat ging niet zo.

Wat ruikt die Magnolia toch lekker


Wat ruikt die Magnolia toch lekker

Maar van de zomer 2010 begon ik toch ineens af te vallen.
Ik raakte toch zo'n 4 kilo kwijt en dat vertrouwde mijn baasje niet omdat het zo snel ging. Ik ging bedelen en at dingen die ik eerst nooit luste zoals: vleeswaren, brood, krentenbrood, likte schaaltjes uit met vla, joghurt, karnemelk terwijl ik kattenmelk nooit luste.
Ook vond ik chocolademouse en hagelslag lekker, maar mijn baasje hoorde pas dat dat niet goed voor mij bleek te zijn omdat dat voor mij gif was.

Baasje ging toen maar op 26-01-2011 met mij naar de dierenarts en die keken mij helemaal na en vertelde tegen mijn baasje dat ik ernstige suikerziekte had.
Daar schrok mijn baasje zich een hoedje van..... De da nam wat bloed en urine af om het op te sturen om te kijken hoe hoog mijn suikergehalte was en of mijn nieren, lever en schildklier niet waren aangetast.
En twee dagen later kreeg mijn baasje een telefoontje van de da dat 't met de lever, schildklier en mijn nieren redelijk goed waren.
Alleen het kalium en calcium gehalte was wat aan de hoge kant maar die zou wel eens omlaag kunnen gaan door de insuline.
Ik had een veel te hoog bloedsuiker gehalte met een bsswaarde van 32,8 mmol. Baasje moet mij nu twee keer per dag 2 IE Insuline (Caninsulin) spuiten en mag 75 gram voer per dag hebben. Dat werd uiteindelijk Royal Canin Diabetic.

UPDATE: Op Zondag 6 februari 2011 heeft mijn baasje de eerste bss waarde gemeten en dat hebben ze gedaan 4,5 uur na de eerste insulinespuit (om 8:00 uur incl. mijn eerste maaltijd) en eerst was er een beetje twijfel want de bss waarde was verbazingwekkend laag, namelijk 5.9 mmol terwijl ik was begonnen op 26-01-2011 met 32.8 mmol. Mijn baasjes hebben dat op het forum gezet en Neeltje zei dat 5,9 perfect is....... Ik en mijn baasjes sprongen een gat in de lucht.....

UPDATE 29 Mei 2011: Helaas was er te vroeg gejuicht want mijn suiker ging weer stijgen en schommelden alle kanten op en uiteindelijk gingen mijn tandjes ontsteken met alle gevolgen vandien. Mijn baasjes hebben een uitgebreide lijst bijgehouden op google met al mijn bss waarden en Dagcurves. Voor het gemak met een uitgebreid voedingsoverzicht erbij.
Zie daarvoor onderaan de link.
WORDT VERVOLGDRegelmatig zullen mijn baasjes jullie op de hoogte houden hoe het met mij gaat.
__________________
Ik ben bolle, Een poes van 19 jaar. Geboren op 23 |April 1999 te Alkmaar. Sinds 26 januari 2011 is er Diabetes vastgesteld met een bss van 32.8. Ik weeg nu 4,7 kg. Ik krijg nu Caninsulin 2 x 1.5 EH insuline per dag .

Groetjes Christiana
Bekijk de Waardes / Voeding en DAGCURVES van Bolle

Laatst gewijzigd door bolle11; 16-08-2013 om 16:15.

INFO GEBITSSANERING

Sinds 26 maart 2011 ben ik overgegaan op APPLAWS kip, veel minder koolhydraten dan Royal Canin Diabetic. Ik vind het lekker en het is nog goedkoper ook voor mijn baasjes.
Ik krijg 70 gram brokjes over de hele dag.
Voor goed te poepen krijg ik 2ml LACTULOSE per dag
Om haarballen tegen te gaan krijg ik per dag 15 mg Suikervrije MIAMOR Malt-Cream.
Tussendoor krijg ik dan 25 ml kattenmelk per dag.


UPDATE: 16 Augustus 2013

In Februari 2013 is uit een bloedonderzoek gebleken dat de Nierwaardes achteruit zijn gegaan en moest ze daarom ook NIER-DIEET Voeding er bij gaan gebruiken. In dit geval werd dat Bij o.a. Zooplus verkrijgbaar Integra Protect Nieren zowel in natvoer als brokjes. APPLAWS is ze meteen mee gestopt. Ook is de hoeveelheid voeding veranderd. Nu krijgt ze maar 25 gram brokjes over de hele dag n 120 gram natvoer. De kattenmelk mocht ze ook niet meer hebben.


Christina heeft een link via Hart voor dieren gedeeld.

Bolle is een poes van 19 jaar oud en heeft sinds januari 2011 suikerziekte.
Bolle krijgt 2 keer per dag insuline toegediend. (caninsulin)
Ze krijgt s'morgens 1.25 eh en s'avonds 1.0+ eh
En daar doet ze het best goed op.
En ze vind het ...helemaal niet erg dat ze twee keer per dag
een prikje krijgt.
En om de paar dagen test ik bolle zelf en dat vind ze ook niet erg
als ze maar wat lekkers krijgt hihihihihihi
Sinds februari 2013 krijgt ze ook niervoeding zowel brokjes als natvoer.
En dat vind bolle heel lekkerrrrrrrrrrr.
Verder is bolle een heel lieve en slimme poes.

Meer weergeven

WHISKAS en PEDIGREE doneren samen 1 miljoen maaltijden aan de asielen van de dierenbescherming! Lees hier meer over de actie: http://www.whiskas.nl/1-plus-jaar/algemeen

Er komt een tijd dat het lekkere warme plekje voor de kachel meer aantrekkingskracht op je oude kat uitoefent dan het avontuur in de koude nacht. Veel oude katten kiezen voor een leven met meer rust, wanneer ze dit doen hebben ze extra aandacht en zorg nodig. Zorg dus altijd voor een zo warm en comfortabel mogelijk plekje voor je oudere kat. Katten slapen van nature immers 17 tot 18 uur per dag en oudere katten het meest van allemaal!

Ga naar Facebook

Lantus - ProZinc - Caninsulin - Je staat er niet alleen voor

Op ons forum hebben we sinds 2002 ervaring met Caninsulin en sinds 2006 met Lantus volgens het 'Tight Regulation' protocol. Ook met ProZinc , sinds 2016 op de markt hebben we inmiddels al heel wat ervaring opgedaan.

Het gedicht 'MIJN LIEVE KAT SNOEBER'
Het is geschreven door Reactie/E-mail ons DMBD op 29 Mei 2005

Afscheid van mijn vriend !!


In Memoriam SNoeber
MIJN LIEVE KAT SNOEBER


Lieve SNOEBER, Guitige poes,
met je leuke snoet,
je vacht, o zo mooi roodwit als kleur,
en als je bij me kwam haalde je me altijd uit de sleur.
Je was dan wel niet zo als Bolle, grijszwart,
maar lieve poes, jij streelde wel mijn hart.

Iedere morgen miauwde en krabbelde jij aan mijn slaapkamerdeur.
Jij maakte van de dag geen sleur.
Je vriendschap was o zo oprecht.
Je bent bijna 7 jaar lang mijn kind en vriend geweest,
ook al was je een beest, voor mij betekende je veel meer.
Kortom voor mij was je helemaal niet slecht.

Op 23 mei 1999 ben jij geboren,
Op 29 mei 2005 moesten wij je helaas in laten slapen,
Ik zal je voor altijd in mijn hart blijven dragen als een kind,
Had je graag langer bij me gehad maar helaas ik voel me verloren.
ik zal je streken zeker gaan missen.....

 • 'Als je buiten in de tuin aan het riempje liep
  dan wist je altijd de schutting op te klimmen'
 • 'Regelmatig waste jij mijn ramen als jij je vriendjes buiten zag lopen'
 • 'Als mijn haren nat waren dan wist jij ze altijd weer op nieuw te wassen'

  Snoeber als ik je in mijn armen wieg(de).....
  je miauwde toch zo lief en gaf me veel liefde.

  Snoeber, Ik hield toch zo veel van jou..
  en je bleef me tot jouw dood altijd trouw,
  mijn hand streelde zacht door je haren,
  die roodwit in het zonlicht stralen.

  Lieve Snoeber, ik had je toch zo lief,
  mijn kleine hartedief.

  Lots of Love

  C h r i s t i n a

  Herkenbaar reacties zijn welkom.

  Geschreven door Dolphin Music Buddah DreamLover

  Reactie/E-mail ons DMBD


 • Deze tekst op de foto zegt genoeg....

  Hier was ik echt nog aan de zware kant.

  'Zo heerlijk rustig'..... eventjes op me gemak relaxen

  OEI OEI TANDVLEESONTSTEKING


  Reacties op het forum: Zie k deze rechtstreekse LINK

  Hallo kattenvrienden,

  Tot nu toe bedankt voor de leuke lieve reacties. Gelukkig is Bolle niet door het Dolle heen, gelukkig maar. :-)
  Maar of dat gedrag door zijn slechte tandje komt?? Waar we eerder in ons topic onder Caninsulin over hebben geschreven weet ik niet, want anders had ze dat toch al veel eerder moeten doen. Ze krijgt maar n soort brokjes en dat is APPLAWS, dus ze kan niet kiezen. WEL valt het op dat ze het doet sinds ze de Hagen Catit drinkfontein 3 liter gebruikt/heeft.
  We dachten eerst dat het komt omdat het etensbakje wat er bij hoort te glad was om de brokjes uit te eten.
  Dus dan maar weer haar normale voerbakje gebruikt maar daar doet ze het nu dus al mee. Met natvoer doet ze dat dus niet en eet ze gewoon uit het bijbehorende plastic bakje.
  Met deze drinkfontein speelt ze ook graag mee en rondom is het telkens n waterballet, constant schraapt ze met haar poten over de bol en likt er dan water vanaf en uiteraard ook uit de drinkbak. Ook zelf geen ervaring mee.

  ** Nu las ik net een paar berichtjes over om toch maar zelf haar tandjes te inspecteren, dat was voor haar geen pretje want ze liet het amper toe.
  Toch geprobeerd om er een foto van te maken en dat is aardig gelukt. We wisten het wel van 1 slecht tandje, maar sorry dat ik het zeg onze vorige DA wilde er niets verder aan doen omdat de suiker te hoog bleef en onder
  narcose vond ze te gevaarlijk om te doen. Nu ben ik bij de nieuwe DA nog niet met Bolle geweest, maar dat zal nu gebeuren op Dinsdag 31 mei 2011 om 14:00 uur. Ben benieuwd wat er gezegd en gedaan wordt.


  Nu zit het slechte deel gelukkig maar aan n kant. Aan de linkerkant zitten geen slechte tandjes.
  We hebben nu wel gezien dat het gebitje slechter wordt. Ik ben zo blij met jullie tips ...... snik snik daar kwamen we zelf geen eens op.
  Als we beter in ons vel zitten dan ga ik naar de DA en hoop niet dat het een te dure rekening wordt.
  Hoop dat jullie een indruk hebben van de foto en het duidelijk laat zien.

  P.S. Nu snap ik ook wel waarom de suiker zo schommeld...... is het geen tandvleesontsteking ??
  Want daar ben ik daar zelf als diabetes ook bekent mee.

  UPDATE: Inmiddels is de gebitsbehandeling gedaan in Juni 2011 en heeft ze momenteel nergens last van.


  Met slimme Bolle gaat 't prima op Caninsulin. Haar lage punt wordt 's-nachts af en toe aan de lage kant, en dan maakt ze haar personeel vast wakker zodat ze extra eten krijgt. Nu krijgt ze 's-avonds ietsjes minder insuline dan 's-morgens zodat iedereen lekker door kan slapen, hopelijk doet Bolle dat ook.


  LAATSTE UPDATE 20 juli 2018:

  Hier zie je onze Poes op video, Bolle, (19 juli 2018 gemaakt en 5 minuten lang en achter haar aangelopen).....  .... meer dan 19 jaar oud en van de een op andere dag is ze zo goed als blind geworden, heeft ook suikerziekte sinds 2011, schommelende nierwaarden, regelmatig blaasontsteking (zoals nu ook mogelijk weer het geval is, er zat bloed in de urine.), heupdysplasie, artrose, e.e.a. en sinds 18 juli 2018 zakt ze zomaar door de achter pootjes, valt ze vaak om en kan dan moeilijk opstaan............

  Is bij de dierenarts geweest en allerlei antibiotica gekregen. Ook krijgt ze sinds 3 dagen op advies Pharmox Hond & Kat PEA 100% Puur. Krijgt ook al meer dan 1,5 jaar Cranberry capsules. Ze eet en drinkt nog wel als je het haar maar geeft.

  Herkent iemand dit? Moeten we haar uit haar lijden verlossen om in te laten slapen wat we natuurlijk niet graag willen? Uiteraard hebben we overlegd met de dierenarts zelf en die zegt de antibiotica kuur even afwachten tot vrijdag de 27e juli 2018 dan is de kuur op.

  Het karton ligt op de grond omdat ze momenteel op de grond plast.  Hier zie je onze poes Bolle, 19 jaar en ze spint er nog op los....Ze is erg ziek en gaat snel achteruit. Zou dit het laatste en enige filmpje zijn.... Sinds een week hebben we een digitale camera...... en maken we filmpjes echter het lopen gaat niet zo best meer en ze is verward en aan het dementeren..... Heeft sinds 2011 suikerziekte, nierfalen, sinds een week ook blind geworden, ook heupdysplasie, artrose, e.e.a. en sinds 18 juli 2018 zakt ze zomaar door de achter pootjes, valt ze vaak om en kan dan moeilijk opstaan............  OOK geplaatst op het Diabeteskatten forum.


  Geplaatst 21-07-2018

  Lieve vrienden van het forum.....
  Bedankt voor de ondersteunde woorden, ook die van Marielou !
  n wat Mac zegt: 'Zolang de wonderen de wereld nog niet uit zijn blijf ik toch hopen. '
  Ik heb al sinds 1999 diabetische type 2 en sinds 2006 o.a. diabetische Polyneuropathie en artrose en sinds kort weet ik ook waarom ik tig keren val en/of dreig om te vallen: Via een echo in beide benen is vastgesteld dat ik een ernstige vorm van Spieratrofie heb en daardoor, omdat er niet veel meer spieren zijn in mijn linkerbeen er ook in een later stadium spierverlamming optreed, daar ben ik dus erg bang voor.

  Ik wankel dus ook heel erg, ook door de evenwichtstoornis. Als ik zo naar Bolle kijk herken ik daar ook heel veel in en sinds 6 dagen krijgt ze dus ook Pharmox waar ik eerder over schreef. Ik heb het gevoel dat dat ook begint aan te slaan want heb haar vandaag echt de hele dag geobserveerd en ze loopt veel beter, ook meer met de achterpootjes naast elkaar en ze is vandaag echt nog geen een keer gevallen. Natuurlijk zal ze niet meer de oude worden maar wat Jackie zegt: 'k zie toch een katje dat het nog niet opgegeven heeft en met al haar gebreken rondloopt op zoek naar eten en drinken. ' n omdat ze bijna blind is gebruikt ze haar voelsprieten en haar neus (geur).

  Marielou: nee ze is nog niet getest op pancreatitis en zal ook die pijnstiller aankaarten maandag bij de DA.

  Tot zover mijn reactie hierop.

  Geplaatst 22-07-2018 22:42

  Gisteren waren de wonderen de wereld nog niet uit, maar vanavond had Bolle weer een ander verschijnsel. Een aantal uren kreeg ze het voor elkaar met tussenpozen om rondjes te gaan draaien, je kon echt merken dat ze niet wist in welk deel ze van de kamer en keuken was. Uiteindelijk vond ze toch haar etensbakje.

  Vanavond heb ik een kennis gesproken die bij de dierenambulance werkt en die herkende zich er ook duidelijk in met vergelijk van zijn kat. Met dezelfde symptomen als Bolle.. Hij denkt dat Bolle 2 zware hypo's heeft gehad terwijl we dat niet gemerkt hebben en dat er iets in de hersens is gebeurd....

  En toen ze van de week 4 treden naar beneden viel heeft ze toch mogelijk haar kopje gestoten en/of iets gebeurd met haar heupje, de kennis zegt dat je dat ook niet kan uitsluiten....

  Ze heeft het alleen vannacht nog 1 keer op de grond gedaan en vandaag helemaal niet dus de AB slaat wel aan.

  Herkent Marielou of een ander baasje zich hierin met haar huisdier wbt 'rondjes draaien'

  UPDATE: Met de tropische temperaturen van Juli - Augustus 2018 had ze er meer last van dan de dagen er tussendoor. Al met al is de situatie wel verbeterd, echter plast ze nog wel net over de rand van de kattenbak heen. 'Rondjes draaien' heeft ze verder nooit meer gedaan.

  Groetjes D.M.B.D.

  06-03-2019 15:00 DE DAG DAT BOLLE IS INGESLAPEN

  Beste kattenvrienden,
  'De knoop hebben we doorgehakt'. Om 15:00 is Bolle ingeslapen en op 7 maart is ze gecremeerd.
  Na een zeer emotionele avond, nacht en ochtend wilden we het Bolle niet meer aandoen, ze begon
  met haar linker achter pootje te slepen over de grond. Foute boel dus......
  Eten, drinken etc. doet ze wel goed en de waardes zijn ook wel beter maar toch moesten we de belangrijke beslissing nemen...... We houden heel veel van haar maar langer rekken
  is geen optie meer........... meer info volgt later.....
  Ik heb bijna geen oog dicht gedaan en Christina is ontroostbaar en begrijpelijk ook
  Toen heb ik de DA en Crematiecentrum Westerhout gebeld om de afspraak te maken kwam bij de klap.
  De Laatste reis van ons en jullie Bolleke
  Lieve katten en poezen en
  Christiaan Dolfino
  vriendjes,
  Wat een overweldigende lieve positieve reacties hebben we hier https://diabeteskatten.nl/phpbb3/index.php
  mogen lezen.
  (Je moet wel lid worden om het te lezen.)
  De steun kunnen we heel erg goed gebruiken. We zijn het Forum, Neeltje en de andere Lantus
  en Caninsulin vrienden erg dankbaar dat we op 30 januari 2011 jullie hebben gevonden en heel veel steun, liefde en kracht hebben gekregen !! Christina was elke avond te vinden
  op het forum en ik was af en toe haar rechterhand..... Neeltje nogmaals dank voor al die jaren van trouw en wijsheid..... Vanmiddag is ze dan om 15:00 uur ingeslapen en dat was zeer emo en Bolle is op Christina's schoot en armen vredig naar de Regenboogbrug gegaan... Na de narcose en de laatste
  prik blies ze haar laatste adem uit. Ik als man zijnde heb dit ook nog niet eerder meegemaakt, durfde dat nooit maar ben blij dat ik/wij bolle bijna 20 jaar lief heb(ben) gehad.
  Vandaag 7 maart wordt ze gecremeerd en dan horen we weer wanneer ze weer thuis komt.
  De DA heeft Bolle nog even zien lopen en zag ze dat ze wel pijn leed maar dat de novacam dat deels verbloemde en dat het vandaag de juiste beslissing is geweest.
  We houden jullie op de hoogte.....
  Liefs
  Christiaan Dolfino
  en Christina
  Groetjes D.M.B.D.
  Met deze pagina hoop ik een indruk te geven wat de gevolgen van o.a. Diabetes bij Suikerkatten kunnen zijn !
  Bezoek onze Genietenvan Site eens, een site met onbegrensde onderwerpen en mogelijkheden.
  06-03-2021

  BOLLE In Memoriam


  Zoals de meeste onder ons weten jullie dat op 6 maart 2019 'Bolle', onze dierbare poes ( OOK een Diabetes-suiker-poes) is overleden.
  (Bekend van Diabeteskatten.nl)
  Dat is nu precies 2 jaar geleden. Van deze foto 'Bolle bij de rivier'
  hebben we k een Diamond Painting laten maken, die moet nog gemaakt
  worden. Een dierbare herinnering. Dat is dus 2e keer als D.Painting.
  Ook van 'Bolle onder de boom' zie hier de echte foto
  is een Diamond Painting van gemaakt. Die heeft Christina al eens eerder laten zien, ze hebben een speciaal plekje gekregen.
  Als verrassing heb ik voor Christina ter herinnering een Mondkapje laten maken van Bolle, dat ontroerde haar en mij ook natuurlijk.
  Het kwam zojuist binnen met de post, gelukkig op deze dag ook nog eens op tijd.
  Ze wist hier totaal niets van maar wilde jullie het toch ook laten zien:

  BRON: BOLLE                            2003-2021 Genietenvan.nl
                                                                                                                                                                            | Disclaimer | Support | Reactie/E-mail ons
        
  Met dank aan:
  © Made, written and designed by © D M B D
  © 2003-2021 by Genietenvan.nl.... Last Update 06 Maart 2021